Uashington: Shqiptarët protestuan para Shtëpisë së Bardhë, kundër Qeverisë Rama dhe ndërhyrjes të Xhorxh Sorosit në Shqipëri - Bota Sot
E premte, 18 shtator 2020
2 / 15