Këpucë me taka dhe të rehatshme - Bota Sot
E premte, 07 gusht 2020
  • Këpucë me taka dhe të rehatshme

    Për shumicën e grave, një palë take të rehatshme është e vështirë të gjesh.

    Fatmirësisht, këpucët e rehatshme janë përsëri në trend dhe kanë fituar popullaritet te gratë.

    Disa modele të tilla që janë të rehatshme, të bukura dhe që vështirë të dalin nga trendi – po ju sjellim më poshtë:

2 / 8