Shkrepjet fantastike që tregojnë botën nga ajri - Bota Sot
E premte, 07 gusht 2020
  • Shkrepjet fantastike që tregojnë botën nga ajri

    Ovi D. Pop është fotograf me përvojë – për 20 vjet ka bërë shumë shkrepje nëpër botë.

    Gjatë kësaj kohe ai ka arritur të botojë shtatë pbrmbledhje me fotografi, shumë kartolina dhe libra xhepi që pasqyrojnë aktivitetin e tij fotografik.

    Për krejt punën e tij fantastike, fotografi Ovi D. Pop, ka marrë edhe shumë çmime ndërkombëtare.

    Disa nga fotografitë më poshtë:

2 / 11