Vendet më të bukura të Europës për çiklizëm malor - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • Vendet më të bukura të Europës për çiklizëm malor

    Ecja me biçikletë nëpër male është vërtetë një punë e vështirë, por këto vende të shpërblejnë me kënaqësi dhe disa aventura fantastike të natyrës.

    Më poshtë keni të listuar 10 destinacionet më ideale nëpër Europë për këtë lloj sporti.

1 / 7