Venecia, qyteti i turistëve dhe ngjyrave - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Venecia, qyteti i turistëve dhe ngjyrave

    Qyteti i vjetër i Venecias është një vend i Trashëgimisë Botërore të UNESCO-s që nga viti 1987.

    Ndërtuar në 118 ishuj në një lagune, qyteti i Venecias me kanalet, urat dhe pallatet e tij është një nga destinacionet më të vizituara të botës.

    Karakteristikat e këtij qyteti janë arsyet e forta pse duhet vizituar ky qytet:

1 / 11