Burrat me mjekër që i kompleksojnë edhe ‘vikingët’ - Bota Sot
E diel, 09 gusht 2020
 • Burrat me mjekër që i kompleksojnë edhe ‘vikingët’

  Dikush duhet ta thotë: disa meshkujve u rrinë mjekra shumë më mirë se të tjerëve.

  Derisa të gjithë duken bukur në mënyrën e vet, misteriozë dhe plot me sekrete – disa duken aq bukur me mjekër sa ua ‘ndalin frymën’ grave.

  Ata duken aq mashkullorë dhe aq të pushtetshëm sa do t’i kompleksonin edhe ‘vikingët’.

  Më poshtë po ju sjellim disa prej tyre që jemi të sigurt se do t’i bëjnë të gjitha vajzat beqare ta duan një mashkull me mjekër pranë tyre.

  E ato që tashmë e kanë një të tillë në krahët e tyre – konsiderojeni veten me fat!

1 / 8