Ismail Qemali, regjimit turk (Le Matin, 1900): “Të zyrtarizohet gjuha shqipe, taksat e shqiptarëve të shërbejnë për Shqipërinë dhe të krijohet një sistem gjyqësor i paanshëm.” - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
1 / 2