Frizurat e shkurtra më të bukura për verë: Pesë ide për shkurtim flokësh dhe ngjyrosje - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Frizurat e shkurtra më të bukura për verë: Pesë ide për shkurtim flokësh dhe ngjyrosje

    Shkurtimi i flokëve ka çmendur Hollywood-in, ndërsa stilistët e famshëm kanë thënë që trendi i frizurave të shkurtra taksa po vjen. Bëhuni të guximshme, bëni ndryshimin! Nëse jeni lodhur nga flokët e gjatë dhe dëshironi të provoni diçka të re, atëherë nuk keni nevojë të frikësoheni.

    Zgjidhni frizurë mashkullore (piksi) apo bob, balluke apo zylyfe, tokëza apo tallaze. Aktoret e famshme kanë paralajmëruar kthim të flokëve të shkurtër në ngjarjen Met Gala,të mbajtur kohë më parë.

    Edhe femrat me flokë kaçurrelë mund të duken bukur me flokë të shkurtër, madje fare lehtë. Për më tepër, kush nuk do të donte të çlirohej nga nxehtësia që krijojnë flokët e gjatë. Nëse tashmë hamendësoni, këtu mund të gjeni ndonjë ide.

1 / 6