Kapelat e kësaj vere - Bota Sot
E enjte, 24 tetor 2019
  • Kapelat e kësaj vere

    Në sezonin e verës kapelat janë aksesorët që përdoren më shumë.

    Ato përdoren për mbrojtje nga rrezet e diellit, por njëkohësisht ju bëjnë të dukeni me shumë stil.

    Këta muaj të nxehtë sipas Maire Claire duhet të përdorni kapelat kova të viteve të ’90 dhe ato me rreth të gjerë.

    Këto kapele janë të krijuara me material më të lehtë, këtu më poshtë keni disa prej këtyre modeleve trendi të kësaj vere:

1 / 8