Zakone të ndryshme të ngrënies së ushqimit - Bota Sot
E premte, 18 tetor 2019
  • Zakone të ndryshme të ngrënies së ushqimit

    Shumë njerëz kanë zakone interesante të ngrënies së ushqimit.

    Pos njerëzve të thjeshtë edhe të famshmit kanë forma unike të ngrënies së ushqimit, këngëtarja e njohur Selena Gomez, preferon që trangujt e vegjël turshi t’i hajë më qokollad dhe kokoshka.

    Bright Side me anë të një artikulli bën të ditur se si Gomez janë edhe shumë njerëz të tjerë të botës, disa prej këtyre personave hanë picë me banane.

    Ndërsa dikush tjetër i konsumon kokoshkat me keçap, këtu më poshtë keni disa fotografi që dëshmojnë këto zakone të ngrënies së ushqimit:

1 / 8