Saarland, vendi përrallor gjerman - Bota Sot
E shtunë, 19 tetor 2019
  • Saarland, vendi përrallor gjerman

    Është e lehtë për t’u çlodhur në Saarland, larg nga turizmi masiv.

    Kuzhina me yje nga Michelin, një mënyrë franko-gjermane e jetës dhe vendi i parë industrial në botë UNESCO i Trashëgimisë Botërore janë krenaria e këtij shteti të vogël frankofili.

1 / 11