E mërkurë, 30 shtator 2020
  • Dashuria nuk ka fjalë për t’u përshkruar

    Dashuria shumë herë llogaritet si një bumerang sa herë ta dhuroni ajo kthehet tek ju.

    Ajo vjen në të gjitha format e mundura, këtë do e shihni pasi zemra juaj do të jetë e prekur.

    Sipas Bright Side dashuria nuk njeh kufi, pra ajo mundet të jetë edhe tek një mace dhe një qen.

    Momentet kur dashuria kaplon njerëzit kanë mbetur edhe si imazhe të fotografive, të cilat i keni më poshtë:

1 / 7