Vjeshta po vjen, bashkë me të edhe stilet e reja të flokëve - Bota Sot
E diel, 20 shtator 2020
 • Vjeshta po vjen, bashkë me të edhe stilet e reja të flokëve

  Gjatë verës zakonisht bëjmë përpjekje minimale për rregullimin e flokëve. Nxehtësia dhe lagështia bëjnë që të mos bëni asgjë më shumë se tharja e tyre, apo kapja e thjeshtë.

  Tani jemi mjaft ngazëllyer për vjeshtën dhe kulturën e freskët të tendencave të flokëve që vijnë me sezonin.

  Nëse tendencat e mëdha të këtij viti duken të njohura, kjo është për shkak se stilet e vjeshtës 2019 janë ndikuar shumë nga vitet e 90’ta.

  Tufat e çrregullta dhe flokët e shprishura të lëshuara janë kthyer.

  Së bashku me vibrimet retro, shumë prej këtyre stileve janë jashtëzakonisht të gjithanshme.

  Të preferuarat i gjeni më poshtë.

1 / 5