Nënat, para dhe pas lindjes. Gjithçka në këto foto flet më shumë me sytë e tyre - Bota Sot
E martë, 22 shtator 2020
  • Nënat, para dhe pas lindjes. Gjithçka në këto foto flet më shumë me sytë e tyre

    Një fotografe nga Lithuania, Vaida Markeviciute-Razmislavice, ka sjellë një set fotografik të pazakontë, por me një ide shumë të thjeshtë — të fotografojë disa nëna para dhe pas sjelljes në jetë të një fëmije. Në projektin “Becoming a Mother”, Vaida është përpjekur të vërë në dukje ndryshimet që kanë ndodhur në portretet e nënave, sidomos atë çfarë ka ndodhur në sytë e tyre. Vaida, gjithashtu, e ka ndarë punën e saj me miqtë në Facebook dhe Instagram dhe menjëherë, ato fituan shumë popullaritet.

    Disa prej tyre ne po jua prezantojmë t’i shikoni dhe të përpiqeni të gjeni ndryshimet.

1 / 23