Dikur dhe sot, artisti rikrijon vizatimet e tij të fëmijërisë 20 vjet më vonë - Bota Sot
E diel, 20 shtator 2020
 • Dikur dhe sot, artisti rikrijon vizatimet e tij të fëmijërisë 20 vjet më vonë

  Telmo Pieper është një artist Hollandez që ka vendosur të rikrijojë vizatimet e tij të fëmijërisë njëzet vjet më vonë.

  Por këtë herë ai ka përdorur teknikat moderne dixhitale që ai përdor në punën e tij, përkatësisht Photoshop.

  Telmo mori vizatimet si pikënisje të tyre, shumë kafshë në formë të çuditshme, të cilat ai i vizatoi kur ishte 4 vjeç.

  Ai i mbajti format, por i dha një pamje të re, duke realizuar një bashkim të jashtëzakonshëm midis dy periudhave të jetës së tij.

  Jeni kurioz të shihni vizatimet e këtij artisti kur ishte 4 vjeç dhe ndryshimin e tyre pas 20 vitesh? Atëherë mjafton t’i hidhni një sy fotogalerisë që sjellim për ju.

1 / 8