Zbuloni surprizën e vjeshtës, këtë vit kombinimet tuaja do të duken ndryshe - Bota Sot
E shtunë, 19 shtator 2020
  • Zbuloni surprizën e vjeshtës, këtë vit kombinimet tuaja do të duken ndryshe

    Kohë më parë, alternativat e ngjyrave të vjeshtës kanë qenë zakonisht të errëta, të zëna dhe përgjithësisht pa jetë. E zeza, grija, bluja e marinarit dhe e kuqja në vishnje në vjeshtën e këtij viti zëvendësohen me ngjyra më të forta, më të ndezura dhe më me energji dhe po fillojmë ti shohim në pulovra, xhaketa, pallto apo këpucë…

    Tri janë ngjyrat që do t’i shohim më shumë këtë sezon, e verdha e lehtë, e gjelbra e gjetheve dhe roza e ngrohtë dhe janë të gjitha ngjyra që do t’i japin jetë kombinimeve tuaja të vjeshtës ndryshe nga vitet e kaluara.

1 / 4