Rusja e transformon veten në karaktere të famshme filmash - Bota Sot
E shtunë, 19 shtator 2020
  • Rusja e transformon veten në karaktere të famshme filmash

    Artistja 22-vjeçare nga Rusia, Ksenia Perova, filloi të merret me transformime që nga viti 2014. Që nga atëherë ajo ka sjellë në jetë personazhe të filmave të saj të preferuar duke përdorur veçoritë e saj unike së bashku me aftësi të thella artistike.

    Falë punës së palodhur të Ksenias, secila prej shndërrimeve të saj e bën atë të duket sikur futet menjëherë në ekran dhe në realitetin tonë.

    Ne mblodhëm shembuj të botimeve mbresëlënëse të Ksenias që janë aq realiste sa s’do t’u besoni syve.

1 / 11