Takat ylberi janë trendi i kësaj sezone - Bota Sot
E shtunë, 19 shtator 2020
 • Takat ylberi janë trendi i kësaj sezone

  Ngjyrat e ylberit shpeshherë janë ndërlidhur vetëm me komunitetin LGBT dhe janë përdorur për shumë produkte të këtij komuniteti.

  Por, duhet ta pranojmë se disa prej atyre gjërave vërtet se janë të mira shkaku i ngjyrave.

  Merrni shembull trendin e fundit të modës – takat ylberi!

  Ato i bëjnë të duken takat e mahnitshme, të cilat pa ngjyrat e ylberit me shumë gjasë do të dukeshin monotone.

  Këpucët me këto ngjyra janë duke u pëlqyer nga të gjitha femrat, ndërkaq tani shumë platforma në internet e mundësojnë blerjen e tyre. 

1 / 5