E mërkurë, 30 shtator 2020
  • Ngjyra e flokëve të vjeshtës do t'ju bëjë të dashuroheni me të

    Na vjen keq t’jua themi, por vera po na jep lamtumirën për këtë vit. Megjithatë ana pozitive është që edhe vjeshta ka të mirat e saj, moti është më i freskët dhe mund të eksperimentoni më shumë me veshjen dhe pamjen tuaj. Nëse ende nuk e keni ndryshuar ngjyrën e flokëve, ndoshta duhet ta bëni, pasi trendi i kësaj vere është i parezistueshëm. Ngjyra e flokëve për këtë sezon është ngjyra e bakrit. Është një ngjyrë që i përshtatet më mirë se çdo ngjyrë tjetër vjeshtës dhe mes shumë nuancave gjithkush mund të gjejë atë që i përshtatet. Ngjyrat e mëposhtme mund t’u frymëzojnë për takimin e radhës te parukierja.

1 / 10