Nga vera në vjeshtë, stilet e këpucëve ideale për periudhën e ndërmjetme - Bota Sot
E martë, 22 tetor 2019
  • Çizmet e hapura. Kur sapo ka mbaruar vera dhe ka nisur vjeshta, këto lloj këpucësh i shikon në masë. Janë ‘must’ pikërisht për këtë kohë. Ky stil i këndshëm jo vetëm që të qëndron mirë në këmbë, por edhe shkon me çdo lloj veshjeje.

2 / 5