Java e Modës në New York, me një stil ndryshe! - Bota Sot
E martë, 22 shtator 2020
  • Java e Modës në New York, me një stil ndryshe!

    U zhvillua shfaqja e gjashtë “Queer Runway” në Muzeun e Brooklyn, për këtë vit.

    Është shënuar fillimi i Javës së Modës në New York, por me një sfilat ndryshe nga çfarë jemi mësuar të shohim, duke mbushur Muzeun e Brooklyn me mysafirë dhe të ftuar dhe pothuajse 2000 anëtarë të publikut.

    Kjo sfilat e quajtur “Modë pa gjini” shënon vitin e saj të 10 në botën e biznesit, me një shumicë modelesh të të gjitha racave, moshave apo gjinive.

1 / 5