Kush nga politikanët e Kosovës mban dhe kush nuk e mban unazën e martesës - Bota Sot
E shtunë, 04 prill 2020
  • Hashim Thaçi është i martuar me Lumnijen tash e sa vite dhe ai shihet me bashkëshorten në rastet e rralla kur fotografohen nga gazetarët një ndonjë dalje.

    E Presidenti i Kosovës asnjëherë nuk është parë me ndonjë unazë në asnjë nga duart e tij, gjë që tregon se nuk i ka ‘për qejfi’.

2 / 10