Ja pse femrat që qëndrojnë për një kohë të gjatë single, janë më të lumtura! - Bota Sot
E mërkurë, 22 janar 2020
  • Ja pse femrat që qëndrojnë për një kohë të gjatë single, janë më të lumtura!

    Kur vjen puna për lidhjet romantike, femrat inteligjente preferojnë të presin “princin e kaltër”, nëse është nevoja edhe për një kohë të gjatë.

    Sipas një studimi të kohëve të fundit, shumë femra zgjedhin të qëndrojnë single dhe të shijojnë jetën e tyre. Arsyeja është e thjeshtë, ato ndihen më të lumtura.

    Në shoqërinë e ditëve të sotshme, të jesh single është sinonimi i të qenit i vetmuar dhe i trishtuar, por nuk është aspak e vërtetë.

    Në fakt, femrat që nuk janë në një lidhje romatike ndihen më të lumtura, disa prej arsyeve do të ishin:

1 / 7