Këto pallto janë gjithçka ju duhet për këtë dimër! - Bota Sot
E enjte, 20 shkurt 2020
  • Këto pallto janë gjithçka ju duhet për këtë dimër!

    Në Javët e Modës pamë që palltot e gjata janë rikthyer sërish, për t’ju dhënë kështu potenacialin e sigurinë e një veshje të tillë, dhe ç’ka është edhe më e rëndësishme; do t’ju mbajë ngrohtë…

    Ngjyrat, modelet, prerjet, printet do të jenë aq të larmishme këtë sezon, sa do të ketë vend për çdo shije.

    Tani i gjeni të përmbledhura të gjitha llojet e palltove që ishin kryefjala e javëve të modës pranverën e kaluar, teksa u prezantuan koleksionet Vjeshtë- Dimër 2019-2020:

1 / 11