Si vishen italianet në vjeshtë: Ato thjesht e dinë më së miri! - Bota Sot
E mërkurë, 22 janar 2020
  • Si vishen italianet në vjeshtë: Ato thjesht e dinë më së miri!

    Për to të jesh damë është rregulli numër një

    Ashtu siç bartin francezet stilin e tyre të shkujdesur, po ashtu edhe italianet në vete vendosin rroba luksoze të cilat i kanë dhe shëtisin sikur është fjala për ndonjë fanellë të zakonshme pambuku apo xhinse!

    Këto janë femra të cilat janë rritur me brendet e njohura dhe me galanterinë kulmore të lëkurës, andaj nuk është për t’u habitur që kanë sukses të duken tip-top të rregulluara.

    Këtu feminiteti ende është numër një, andaj do të shihni rrallë detaje të shumta sportive.

1 / 8