Gruaja që tregon se pesha nuk i njeh kufijtë e stilit - Bota Sot
E premte, 15 nëntor 2019
  • Gruaja që tregon se pesha nuk i njeh kufijtë e stilit

    Kate Sturino nëpërmjet fotografive që ka publikuar në rrjetin social Instagram është munduar të tregoj se pesha nuk njeh kufij.

    Në këto fotografi Kate ka imituar veshjet e disa prej grave të famshme, duke rikrijuar ato për vete.

    Ndjekësit e saj e pëlqejnë projektin e saj dhe zakonisht i japin komente pozitive për figurën, postimet dhe stilin e saj, shkruan Bright Side.

    Këtu më poshtë keni disa fotografi të saj:

1 / 5