Shikoni ndryshimet drastike të aktorëve - Bota Sot
E enjte, 20 shkurt 2020
  • Shikoni ndryshimet drastike të aktorëve

    Pa marrë parasysh sa i talentuar është një aktor, ndonjëherë për të përmbushur disa pjesë të rolit të tyre duhen edhe grimi dhe parukat e ndryshme.

    Kështu disa aktorë të cilët kanë provuar këto gjëra, kanë ndryshuar shumë sa që adhuruesit e tyre nuk kanë mundur ta dinë se kush është në atë rol.

    Bright Side në një artikull ka përmbledhur disa role të aktorëve të cilët ndryshuan shumë, këtu më poshtë keni disa prej tyre:

1 / 7