Gjashtë veshjet e thjeshta dhe të bukura që mund t’i vishni këtë muaj - Bota Sot
E enjte, 27 shkurt 2020
  • Gjashtë veshjet e thjeshta dhe të bukura që mund t’i vishni këtë muaj

    Jemi në atë kohë në dimër, kur përgatitja në mëngjes mund të jetë pak e lodhshme dhe e mërzitshme.

    Prandaj, në galeri keni disa kombinime që nuk do t’ju lënë në baltë.

1 / 6