Aksesorët që duhet të keni në koleksionin tuaj këtë pranverë - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Aksesorët që duhet të keni në koleksionin tuaj këtë pranverë

    Së pari kishte bizhuteri deti, shpesh me perla. Pastaj kishte kapëse flokësh me perla, që ishte ndoshta aksesori më në trend e të gjitha kohërave.

    Këto trende u bënë të pashmangshme kur u hodhën në frymëzimin e stilit të rrugës në Instagram dhe tani trendi i aksesorëve të perlave ka evoluar në formën e tij të ardhshme, në kohë për pranverën.

    Ja disa shembuj nga aksesorët me perla që duhet të keni gati për pranverën.

1 / 10