E shtunë, 08 maj 2021
  • Ngjashmëria e balerinës dhe lules

    Lëvizjet e një balerine me momentet e luleve në procesin e lulëzimit të tyre, kanë ngjajshmëri të madhe.

    Këtë e vëri në pah me veprat e saj fotografja ruse, Yulia Artemyeva.

    Imazhet në galeri, tregojnë format e përsosura që krijon natyra të cilat arti mund t’i përsërisë më vonë.

1 / 8