Kthim në kohë: Java e Modës në Paris 2020 - Bota Sot
E premte, 14 gusht 2020
  • Kthim në kohë: Java e Modës në Paris 2020

    Duke u drejtuar në Paris, tema e sezonit të vjeshtës 2000 ishte “zonjë”.

    Si gjithmonë, zonja e modës u prazantua mirë nga Michael Kors, pastaj në Celine, dhe Valentino Garavani.

    Ja disa nga veshjet në sezonin e vjeshtës 2020.

1 / 9