Këpucët që duhet të keni këtë pranverë - Bota Sot
E premte, 14 gusht 2020
  • Këpucët që duhet të keni këtë pranverë

    Çdo stinë ka karakteristikat e saj. Në verë veshim sandale, në dimër kemi çizmet kurse gjatë pranverës mund të kemi edhe çizme edhe këpucë.

    Nëse po filloni të mendoni se cilat këpucë janë më të mirat për të investuar në këtë pranverë, “loafers” janë të duhurat. Ato duken të mahnitshme me xhinse dhe një xhaketë dhe shtojnë një prekje të strukturës në një mini fund dhe bluzë.

    Ja disa lloje prej këpucëve që do bëjnë namin.

1 / 8