Këto janë blerjet që ja vlejnë të shihni këtë javë - Bota Sot
E premte, 14 gusht 2020
  • Këto janë blerjet që ja vlejnë të shihni këtë javë

    Vendimi se ku të shpenzoni paratë tuaja nuk është zgjedhje e lehtë, dhe kjo është arsyeja pse po mundohemi t’ju ndihmojmë sadopak.

    Nga javët e modës, thuajse çdo ditë kemi veshje të reja në treg dhe kjo na e vështirëson zgjedhjen pasi çdo javë ka diçka të re dhe të bukur në treg.

    Ja disa veshje të zgjedhura për këtë javë.

1 / 9