Nga të gjitha trendet e pranverës, këto janë bluzat më të thjeshta që mund të keni - Bota Sot
E premte, 14 gusht 2020
  • Nga të gjitha trendet e pranverës, këto janë bluzat më të thjeshta që mund të keni

    Tema e vitit 2020 është padyshim një kthim në bazat realiste, të thjeshta, me fustane të zeza të vogla dhe kostume që mbretërojnë në pistat pranverë / verë.

    Kur Saint Laurent kombinon një bluzë të zezë me një mini-fund të artë në Paris Fashion Week, ju e dini që kjo do të jetë trend.

    Në galeri mund të shihni pesë bluzat e thjeshta që mund të vishni këtë pranverë:

1 / 5