“Quarantine Pillow Challenge”, njihuni me sfidën më të re në Instagram - Bota Sot
E hënë, 25 maj 2020
  • “Quarantine Pillow Challenge”, njihuni me sfidën më të re në Instagram

    Të përdorësh një jastëk si një veshje, quhet “Quarantine Pillow Challenge” sfida e re që sapo ka nisur në Instagram dhe që është bërë aq virale saqë asaj nuk i kanë shpëtuar dot as vipat përfshirë këtu edhe bashkëshortet, partneret dhe të fejuarat e futbollistëve.

    Pasi VIP-ave sfida është bërë edhe nga ndjekësit e tyre.

1 / 7