Qytetarët vërshojnë sheshet, kafenetë dhe dyqanet pas lehtësimit të masave - Bota Sot
E hënë, 13 korrik 2020
  • Qytetarët vërshojnë sheshet, kafenetë dhe dyqanet pas lehtësimit të masave

    Në Prishtinë vërehet një fluks më i madh i qytetarëve pasi më 1 qershor, ka filluar implementimi i fazës së tretë të lehtësimit të masave në Kosovë. Qeveria në detyrë ka marrë vendim që të lejojë rihapjen e bareve, restoranteve dhe qendrave tregtare, nga dita e hënë.

1 / 9