Shtatë minifunde “hot” për t`u mbajtur këtë verë! - Bota Sot
E diel, 12 korrik 2020
  • Shtatë minifunde “hot” për t`u mbajtur këtë verë!

    Minifundet festojnë këtë vit një rikthim të shumëmerituar. Edhe pse vitet e fundit janë zëvendësuar nga pantallonat e shkurtra dhe fundet maxi, kjo veshje e preferuar e viteve 2000, është sërish në modë. Gjithë cfarë duhet bërë është kujdesi me përmasat dhe kombinimi me bluza të lehta, jo shumë dekolte ( për të shmangur rënien në vulgaritet).

    Kështu që me një look-të kujdesshëm, mund t`i mbani minifundet kudo, në zyrë, për drekë e madje dhe në ndonjë event formal ne darke. Modelet më të preferuara të sezonit janë këto:

1 / 6