E mërkurë, 21 tetor 2020
  • Këpucë klasike apo çizme? Zgjidh stilin tënd!

    Përsosmëria klasike e këpucëve rishpiket me logo, me printime lëkurë kafshësh dhe kontraste ngjyrash të theksuara, pa harruar takën, e cila mund të jetë e hollë, mesatare, por edhe shumë artistike.

    Super çizme

    Nga stili kauboj me printime pitoni tek kambalet e viteve shtatëdhjetë, të gjata me efekt shkëlqyes, sepse çizmet sivjet janë kaq unike, sa kushdo do të donte të kishte një model të tillë në garderobë.

1 / 7