E mërkurë, 21 tetor 2020
  • 6 trendet e burrave që mësuam nga Paris Fashion Week!

    Java e Modës në Paris sapo ka përfunduar dhe për ata që janë të apasionuar pas modës dhe trendeve të fundit, më poshtë gjeni 6 tendenca për veshjet e meshkujve ne stilin e rrugës që janë shfaqur në rrugët e Ville Lumière.

1 / 7