E hënë, 23 nëntor 2020
  • Ide për shkrepje fotografish kreative

    Fotografitë, si në letër e po ashtu edhe digjitale mund të shkatërrohen.

    Por emocionet dhe ndjenjat që i kanë ndjerë njerëzit kur i kanë bërë ato fotografi – është ajo që mbetet përgjithmonë.

    Një imazh i mrekullueshëm vlen sa një duzinë e atyre të zakonshmeve.

    Ne mbetëm të impresionuar thellë kur e vendosëm përzgjedhjen së bashku.

1 / 8