E hënë, 23 nëntor 2020
  • Xhinset që duhet të keni në garderobën tuaj

    Pavarësisht se ju personalisht pëlqeni apo urreni xhinset e ngushta, të gjithë mund të pajtohemi që stili mund të konsiderohej lehtësisht klasik në këtë pikë.

    Në fund të fundit, xhinset e ngushta në thelb kanë mbetur një konstante në veshjet e një personi të modës për vite dhe vite tani. Por ndërsa silueta e përgjithshme është pak a shumë klasike, ka tendenca specifike të xhinseveqë lundrojnë brenda dhe jashtë ciklit të trendit aktual.

    Një vit i ri po nis e tani është koha që t’i bëni një rifreskim dollapit dhe stilit tuaj.

    Këto janë xhinset që do t’i shihni kudo në vitin e ardhshëm, të thjeshta, njëngjyrëshe dhe të ngushta:

1 / 7