E mërkurë, 27 janar 2021
  • Këto bizhuteri si vepra arti janë krijuar nga njerëzit që nuk kënaqen me produktet e tregut, sjellin punime jashtë pritshmërive

    Ata që pëlqejnë gjëra ekskluzive mund ta kenë të vështirë të gjejnë bizhuteri në dyqan dhe krijojnë vetë aksesorët e tyre. Këto foto ndoshta do t’ju frymëzojnë edhe ju të nisni nga puna.

    Për t’i bërë idetë e tyre të marrin jetë, disa mjeshtër mësojnë se si të bëjnë vathët, unazat dhe varëset e tyre unike.

    Dhe arrijnë të krijojnë sende kaq të bukura sa do t’ju mahnisin.

    Bright Side, nëpërmjet fotove solli krijime të veçanta të njerëzve duar artë që i kanë treguar punimet në internet.

1 / 8