E enjte, 06 maj 2021
  • Shpejt e shpejt, këto janë pamjet më interesante që mund të krijoni me ‘makeup’ në shtëpi

    Ndonëse pandemia vazhdon të ndihet në do vend të botës, kjo nuk ka penguar askënd të jetojë një rutinë normale.

    Stiluesit më të njohur kanë sjellë krijimet e tyre përmes videove, katalogëve, duke larguar kështu modelet nga sfilatat.

    Dhe të tjerë kanë zbuluar se cilat janë trendet më të fundit të ‘makeup-it’ për 2021 për të gjithë.

    ‘HarperBazaar’ ka bërë bashkë disa nga llojet e grimit të cilat duhet t’i keni me patjetër parasysh para se të shkoni për të shijuar një festë, ditëlindje apo një fundjavë tuajën.

2 / 6