E shtunë, 12 qershor 2021
  • 6 kombinime për të thënë “xhinse” 6 ditë të javës

    Xhinset janë perfekte për t’u veshur sa herë përtoni të kombinoheni dhe nuk njohin kohë.

    Janë ndër trendet kryesore të çdo stine dhe e vetmja gjë që ndryshon janë ngjyrat dhe modeli.

    Meqë jemi në stinat ku xhinset vishen më pak se zakonisht, ne do ju tregojmë disa kombinime që me siguri do ju shtojnë dëshirën t’i vishni më shumë.

    Thjesht, me pak detaje, por shumë bukur, të shohim a do e gjeni veten gjëkundi.

1 / 7