Një përmbledhje e bukur nga malet e Sharrit - Bota Sot
E martë, 11 gusht 2020
  • Një përmbledhje e bukur nga malet e Sharrit

    Bukuritë e Sharrit janë të rralla në botë. Bjeshkët, mali e ajri i pastër atje, i bëjnë ato të veqanta dhe më ndryshe nga shumë bukuri të tjera natyrore.

    Në një faqe sociale janë përmbledhur vetëm bukuritë e kësaj zone në stinë të ndryshme./BS

1 / 8