Kur sozia është një pikturë - Bota Sot
E premte, 07 gusht 2020
  • Kur sozia është një pikturë

    Të përshkruhesh si një pikturë konsiderohet kompliment, dhe këta dashamirës të artit duhet të ndihen me fat.

    Në një seri fotosh të mbledhura nga BoredPanda, mjaft njerëz kanë postuar foto të tyre së bashku me sozinë që në këtë rast është në formën e pikturës.

    Madje në disa raste duket se dashamirësit e artit kanë pothuajse të njëjtën veshje si portretet, duke e bërë krahasimin dhe më befasues.

1 / 17