Transformim në 6 muaj - Bota Sot
E shtunë, 08 gusht 2020
  • Transformim në 6 muaj

    Një 32 vjeçare humbi 36 kg pasi ju nënshtruar një diete drastike që e shndërroi nga obese në një “kockë e lëkurë”.

    Por kjo rënie drastike nga pesha nuk kishte vetëm efekte pozitive, Alice Sparks tregon se ndërsa po përpiqej që të kontrollonte rënien nga pesha regjimi i saj i ri ushqimor e bënte të ndjehej e pashëndetshme dhe e lodhur.

    Por pas kritikave të bashkëshortit të saj se ajo po dobësohej shumë, Alice ndryshoi dietën dhe risolli veten në format e saj ideale.
     

1 / 10