Floku i shkurtër, guxoni të ndryshoni! - Bota Sot
E premte, 18 shtator 2020
  • Floku i shkurtër, guxoni të ndryshoni!

    Tendencat e prerjes së flokëve të shkurtër të sezonit 2017-2018 janë për të gjitha. Nga stili mashkullor tek propozimet femërore dhe shik, prerjet e flokëve të shkurtër të stinës luajnë me baluket dhe nuancat e ngjyrave.

    Në rastin e parë shohim baluke të drejta dhe të gjata, por edhe super të shkurtra. Ngjyrat për prerjet e shkurtra janë të paketës kromantike natyrale, si gështenjë, ngjyrë mjalti, apo dhe e zeza intensive, bjonde platin e madje dhe rozë.

2 / 17