Ish-at zbulojnë përvojat e dobëta seksuale me gjashtë yjet botërore - Bota Sot
E enjte, 06 gusht 2020
  • Ish-at zbulojnë përvojat e dobëta seksuale me gjashtë yjet botërore

    Miliona femra dhe meshkuj ëndërrojnë t’i kenë në shtrat yjet botërore. 

    Por, disa prej të dashurave apo të dashurit e VIP-ave kanë pasur përvoja të hidhura me Hugh Hefnerin, Paris Hilton, Colin Farell,…

    Ata/ato rrëfejnë se si nuk janë kënaqur me marrëdhëniet seksuale që kanë pasur edhe pse kishin ëndërruar me një të tillë.

    Disa prej tyre madje, kanë preferuar të buzëqeshin teksa bënin seks.

1 / 7