Kafshët iu dërguan pronarëve gjërat më të çuditshme që gjetën - Bota Sot
E enjte, 13 gusht 2020
  • Kafshët iu dërguan pronarëve gjërat më të çuditshme që gjetën

    Pronarët e kafshëve shtëpiake, kanë treguar përmes imazheve të postuara në internet, se çfarë dhurata iu kanë sjellë ata pasi kanë bërë xhiro rreth shtëpisë.

    Prej patates, deri te një çizme e fqinjit, janë këto gjërat më të pazakonta të cilët i bartën në hapësirën ku banojnë.

    Qeni duket se është ndjerë mirë, pasi ka futur në gojë një protezë të dhëmbëve të njeriut, teksa një mace kishte sjellë një salsiçe nga mbeturinat.

    Më poshtë mund të shihni si vepruan këto gjallesa, si dhe gjërat e pazakonta që përdorën si lojë. 

1 / 10